Interieurbouw, maatwerk op smaak

Interieurbouw; inloopkasten, kamer ensuites-, radiatorombouwen en zolderbetimmeringen, badkamers en keukens…; kortom, allemaal zaken die de waarde van je huis vermeerderen. Alles tot op de millimeter op maat gemaakt, waarbij we niet terugdeinzen voor schuine en scheve wanden of zelfs ronde kappen. Samen bedenken we de mooiste en beste oplossingen, aan de hand van een eigen tekening of ontwerp, een foto of een brainstorm.

Meer dan een dak boven je hoofd

Ja, een huis is een dak boven je hoofd… En toch is dat allang niet meer voldoende. Je wilt je toch prettig voelen in je huis; behalve mooi moet het functioneel zijn. Genoeg opbergruimte. Makkelijk schoon te houden. Weinig onderhoud.  Sleutelwoorden in het ontwerp en de inrichting, die je huis uiteindelijk een thuis maken, met je eigen sfeer en uitstraling en waar je trots op bent. 

De keuze van het materiaal is zeer persoonlijk en een kwestie van smaak. Daarom kijken we eerst naar jouw wens en naar wat jij mooi vindt. Vervolgens kunnen we je, met onze ruime ervaring en expertise, adviseren over de meest geschikte materialen voor je project, zodat je er optimaal -en lang- van kunt genieten. 

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

maak een afspraak om je ideeën te bespreken; bij jou thuis of in onze werkplaats

KOM LANGS

HAZENNEST-WEST 40-09
5012TR Tilburg

Route »