Selecteer een pagina

Meubelen met uw karakter

Er zijn meer dan rechttoe-rechtaan meubelen en bij ons heeft dat ‘meer’ eigenlijk nauwelijks grenzen. Meubelen op maat, geheel naar uw eigen wens of ontwerp gemaakt. Van massief houten bedden, een badmeubel naar eigen idee of smaak, een tv-meubel, tafel of de kast die u altijd wilde. Klassiek met paneeldeuren, industrieel of juist modern strak. Helemaal naar eigen wens, op maat gemaakt, in elke denkbare stijl. Met de uitstraling die bij u past! Onze vakmannen en vormgevers denken graag met u mee en zullen u van begin tot eind begeleiden. Kortom uw opmaat naar een droominterieur

Evengoed gaan we aan de gang met een tuinlounge-set, een buitenkeuken, een bijzondere tafel, een hemelbed of een tv-meubel. Ook hier geldt voor alles: tot op de millimeter op maat en naar wens gemaakt. Samen bedenken we de mooiste en beste oplossingen aan de hand van een eigen tekening, moodboard of ontwerp, een foto of een brainstorm met onze vormgevers. Uiteraard doen we dit geheel vrijblijvend.
Uiteraard kunnen we je begeleiden bij de juiste materiaalkeuze voor je meubel, of het nu hout, staal, kunststof, glas of bijvoorbeeld hardsteen is. Alle hebben hun voor en nadelen. Dit geldt overigens ook voor de afwerking; lak, spuitwerk, olie etc. Wij delen onze ervaring graag met u.

Alle ideeën worden digitaal of naar keuze uitgetekend; aan de hand hiervan ziet u direct of het ontwerp u bevalt, of alle maten naar wens zijn en of u toch wel voor de juiste indeling gekozen heeft. Al met al zorgen we ervoor dat we tot een ontwerp komen waarin u zich helemaal kunt vinden. Met een gerust hart kunnen we hier nog aan toevoegen dat het eindresultaat bijna altijd de tekeningen overtreft. Alle reden dus om vrijblijvend contact op te nemen of eens gezellig langs te komen. De koffie staat klaar!

KOM LANGS

HAZENNEST-WEST 40-09
5012TR Tilburg

Route »

Volg ons op Google

Heeft u een vraag?