De keuken van je dromen

Een landelijke, klassieke, trendy of hypermoderne keuken. Compleet nieuwe keukens of alleen een slimme aanpassing aan je oude keuken. Je zult versteld staan hoeveel er mogelijk is binnen elk denkbaar budget en dit is misschien wel onze grootste kracht. 

Van sloop tot oplevering en alles daartussen

Wij beseffen dat het plaatsen van een keuken jou de nodige zorg kan opleveren. Daarom adviseren wij over eventuele aanpassingen aan muren, leidingen of elektra en we zorgen voor alle aanlegschema’s. Van sloop tot eindproduct, één aanspreekpunt.

Onze vaste samenwerking met loodgieters, elektriciens en stukadoors vergemakkelijkt dit. U wil de voorbereiding zelf doen? Of door derden laten uitvoeren? Prima!

En oh ja, in keukens wordt gekookt natuurlijk en voor dat ene lekkere recept? Daar mag u ons ook altijd voor bellen. Wij van Intia zijn behoorlijk kookgek!

Apparatuur en materialen

We adviseren ook bij de keuze van apparatuur. Spoelbakken, kranen en quookers, fornuizen, ovens, koelkasten en afzuigkappen. We kunnen uw complete keukeninrichting verzorgen. Natuurlijk bent u vrij om u apparatuur zelf in te kopen en deze door ons laten plaatsen.

Gebaseerd op een eigen tekening of ontwerp of foto helpen wij u om het precies zo te krijgen zoals u dat wil. Op maat gemaakt en in elke denkbare stijl. Samen bedenken we de mooiste en beste oplossingen. Hout, steen, staal, composiet, RVS, glas en kunststoffen. Altijd de complete keuken, met zo min mogelijk zorgen.

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

maak een afspraak om je ideeën te bespreken; bij jou thuis of in onze werkplaats

KOM LANGS

HAZENNEST-WEST 40-09
5012TR Tilburg

Route »