Nieuws

tv-meubel van schets naar uitvoering

Een blik in de keuken; een kort beschreven weergave van het ontwerp proces. Na uitvoerig overleg met de klant; meestal ondersteund door meegebrachte stijlfoto’s en/of een moodboard worden de eerste tekeningen gevormd en weer overlegt.
Als de eerste schetsen goedgekeurd zijn gaan we over naar het maken van 3D tekeningen. Tijdens dit proces worden ook de kleuren en materialen bepaald, meestal gebeurd dit aan de hand van A4 monsters. Op deze manier zijn de oppervlaktes niet alleen te zien maar ook te voelen.
Nadat de 3D tekeningen gemaakt en goedgekeurd zijn worden ze gerenderd tot een “foto-tekening” zodat u als klant een levensecht beeld krijgt van de uit te voeren opdracht. Wijzigingen blijven mogelijk tot aan het laatste moment, het moment dat we overgaan op de uitvoering van de opdracht.
Indien u meer van dit proces wilt weten neem dan vrijblijvend contact met ons op info@intia.nl – 0624758060
#tv-meubel #render #schetsontwerp #schets #3D #tekening #tvmeubel # #maatwerk #opmaat
Deel deze post

Erkerbank op maat

Dit soort ruimtes lenen zich in het bijzonder voor een erkerbank; de hoekige ruimte is vaak op vaak bijzonder lastig in te richten. Door middel van deze op maat gemaakte erkerbank komt er zowel optimale zit als opbergruimte bij. Tevens wordt op deze manier de erker bij de woning betrokken en wordt die lelijke radiator uit het oog ontrokken. Uiteraard zorgen we ervoor we ervoor dat er voldoende ventilatie aangebracht wordt waardoor het rendement van de radiator optimaal behouden blijft.
#erker #bank #radiatorombouw #radiator #erkerbank #zitbank #lades #kussen #maatwerk #opmaat
Deel deze post

Kasten naast haard

Hier tonen we twee opmaat kasten die naast de haard werden geplaatst. Rechts dient de kast o.a. voor het opbergen van apparatuur en het plaatsen van de TV. Net zoals in het linker deel bevindt zich onderin nog wat algemene opbergruimte en bovenin legplanken die kunnen dienen als een soort van display.
De opdrachtgever vroeg ons de kasten werden te ontwerpen en op te leveren in klassiek Engelse stijl wat een landelijk beeld geeft. Uiteraard werd eerst een 3D tekening gemaakt en naar dit ontwerp de uiteindelijke kasten.
Deel deze post

Kast met zitbank op maat

Afgelopen week werd er weer een kast met succes opgeleverd. Ditmaal een grote wandkast die een zee aan opbergruimte biedt. Zeer strak met greeploze deuren en licht uitstekende eiken vakken. 

Ontwerp: www.jolandavogels.nl

Uitvoering: www.intia.nl

#kast #opmaat #zitbank #maatwerk #meubelmaker #eik #spuitwerk #meubelmaker

Deel deze post

LP kast in ontwerp

De vakantie is al weer even voorbij. Het druk bij Intia. Werkend aan diverse opdrachten en ontwerpen. Zoals toen ons laatst werd gevraagd een TV meubel te ontwerpen met daarin lades voor het bewaren van een LP verzameling. Wij kwamen tot onderstaand ontwerp. Met stevige lades en geleiders die wel tot 80 kunnen dragen

#tvmeubel #lpkast #ontwerp #3dweergave #render #maatwerk #opmaat #vray #chaosgroup #sketchup

www.intia.nl

Deel deze post

Hard aan het werk

Er wordt hard gewerkt; momenteel wordt er door Intia aan met trots aan diverse opdrachten gewerkt. Deze week starten we met het maken van twee keukens terwijl we ook de laatste hand leggen aan een losse kast en een tv meubel voor een klant in Leiden. Ook zijn we bezig aan een prachtige wandkast met een aansluitende bank. Zie foto. Alle spannende opdrachten waarin we ons ei kwijt kunnen. Mooie dingen maken is ten slotte wat we het liefst doen

Kast opbouw Intia Meubelmakerij. www.intia.nl

Deel deze post

brief-encounters-2018-lustwarande

Opdracht verleend door; Lee Ming Wei – St. Fundament Tilburg

Lustwarande
Lee Mingwei – Song Forest (2018)
Fotografie Gert Jan van Rooij

Intia Interieurbouw en Meubelmakerij
Intia op google

Deel deze post

Tafels en meubelen naar uw wens

U tafel of meubel op maat?
Bij Intia maken we de tafel of het meubel dat u wenste! Bent u op zoek naar die speciale tafel, met dat blad dat u zo mooi vind. Of de tafel met die anders dan andere poten of onderstel? laat het ons weten. Wellicht kunnen wij u helpen in deze te realiseren. Laat ons u wensen weten en samen komen we tot een ontwerp. Kleuren, kleureffecten en structuren kunnen we bemonsteren zodat u exact weet wat u kunt.

Uit vele materialen
Welke houtsoort u ook kiest massief eiken, kers noten of plaatmateriaal combinaties met kunststoffen, metalen, glas of andere materialen wij gaan deze uitdaging graag voor u aan. Hoe unieker hoe liever is ons gezegde. Geen uitdaging te groot. Kijk vast eens bij onze meubelen

Ontwerp en stijl
Twijfelt u over de stijl en/of bent u er niet zeker van of u wensen passen in uw keuken of woonkamer dan denken we graag met u mee. Indien gewenst worden er drie-D beelden gemaakt. Laat u inspireren en kom een kijkje nemen

We zien u wens graag tegemoet!

Intia Interieurbouw en Meubelmakerij
Intia op google

#keuken #keukens #keukenmaatwerk #opmaat #ambachtelijk #handgemaakt#maatwerk #keukenoplossing #tafels #kasten #maatwerk #meubelmaker #interieurbouw

Deel deze post

Kleine Keuken

Na enkele jaren gelden succesvol de bijkeuken van deze klant opgeknapt te hebben kregen we nu het verzoek de keuken te vernieuwen. De wens van de klant was dat oude keuken verwijderd zou worden en er binnen een week de nieuwe keuken in gebruik genomen zou kunnen worden Na veel overleg/ bemonstering en ontwerpen koos de klant voor kasten met greeploze, gespoten fronten met een granieten blad. In tegenstelling tot de oude keuken zouden we gaan voor een strak uiterlijk. Een moderne keuken was de wens. Door het gebruik van de vele lades bied deze keuken verrassend veel opbergruimte, bestek, en kruidenlades.

Meer over onze keukens
Intia Interieurbouw en Meubelmakerij
Intia op google

#keuken #keukens #keukenmaatwerk #opmaat #ambachtelijk #handgemaakt#maatwerk #keukenoplossing

Deel deze post

Intia begint met nieuws

Intia Interieurbouw en meubelmakerij begint vanaf vandaag met deze nieuws blog. U wordt via deze blog op de hoogte gehouden van onze vorderingen. Ook verzamelen we hier interieur nieuwtjes, houden we u op de hoogte van beurzen, materialen en trends. We nodigen u uit onze nieuwsrubriek regelmatig te volgen en win een van de leuke prijzen of ding mee naar de aanbiedingen! Intia is uw interieurbouwer en meubelmaker in de regio Noord-Brabant. Wij richten ons hoofdzakelijk op de particulieren sector en zijn sterk waar het om maatwerk van eenmalige producties gaat In het assortiment keuken keukens, meubelen, en Interieurbouw

Deel deze post
Page 1 / 1 -1